Vurdering af mønter

Få din samling vurderet.

Har man mønter og sedler liggende i gemmerne, og evt. ønsker effekterne vurderet, er det noget vi kan tilbyde at hjælpe med.
Det kan både være med henblik på salg, men også hvis man er i tvivl, om man er forsikret godt nok.
Næsten alle forsikringsselskaber betegner møntsamlinger som “særligt indbo”, og her gælder ofte andre betingelser vedrørende erstatninger, end når man forsikrer sit almindelige indbo.

Ønsker man at sælge sin samling, vil vi gerne give en vurdering og et uforpligtende købstilbud.
Man skal blot holde sig for øje, at vurderingen i forbindelse med en handel, er det vi som klub kan tilbyde at betale for en samling.
Denne tilbudspris vil aldrig kunne matche en forsikringsvurdering, hvor man må tage udgangspunkt i en forventet genanskaffelsespris.
Har man sjældne mønter og sedler, vil det antageligt være nødvendigt, at skaffe de samme effekter via etablerede mønthandlere og auktionshuse, i det tilfælde man bliver udsat for tyveri.
Dette betyder prisen bliver ganske anderledes.

Kontakt formand Michael Hansen, for en aftale omkring en vurdering. Føler man ikke prisen lever op til det, man evt. forventer, står det enhver frit for, at takke nej til en handel.

Vi vurderer gratis for privatpersoner, og man kan evt. besøge os i Holbæk på klubaftenerne, den første torsdag i månederne september til april.
Vi kommer også gerne og beser effekterne, vær dog opmærksom på, er man geografisk placeret mere end 80 km tur/retur fra Holbæk, kommer vi til at bede om lidt til benzinen.
Vær også opmærksom på, det kan være vanskeligt at give en vurdering på stedet, hvis der er tale om større samlinger
Af og til står f.eks arvinger med en anselig samling efter en afdød slægtning, og vi oplever, at mange af effekterne opbevares usorteret i æsker og poser.
Hvis man ønsker en grundig og troværdig vurdering, og en nøjere gennemgang af en sådan samling, må vi forbeholde os, at materialet indleveres.

Vurdering for erhvervsdrivende, kun mod et forudbetalt depositum på DKK. 500,00.
Depositum’et refunderes, HVIS vi efter vurdering ønsker at købe en samling, som måtte være til salg, og herefter kan blive enige om en pris.